Your browser does not support JavaScript!

Wat we doen

Wij ontwikkelen nieuwe technische producten en verbeteren bestaande. We hebben expertise op het gebied van design en engineering. Onze ontwerpen zijn technisch optimaal en hebben een mooi design. Vorm en functie sluiten goed op elkaar aan. Wij zorgen voor succesvolle producten die zich onderscheiden in de markt.

Wij bieden productontwikkeling op maat. Dat varieert van het bedenken van deeloplossingen tot het leveren van complete ontwerpen, maar ook het analyseren en optimaliseren van huidige producten. Daarnaast verzorgen wij de prototyping, indien gewenst tot en met de levering van het eerste product.

Ons doel is om samen met u de nieuwe generatie producten te realiseren. Dit doen we door direct persoonlijk contact en transparante samenwerking. Desgewenst aan de hand van een gestructureerd ontwerpproces. We geven u graag advies, ook op strategisch niveau. Breed met u meedenken gaat bij ons vanzelf.

Design

Wij geven uw product de juiste uitstraling, met een eigen identiteit en een functioneel ontwerp. Met onze expertise in techniek en design ontwerpen wij technische producten waarin vormgeving en functie optimaal samengaan. De designs die wij creëren zijn realistisch en goed te vertalen naar een eenvoudig technisch ontwerp. Daarnaast zorgen wij voor een optimale ergonomie wat onze ontwerpen zeer gebruiksvriendelijk maakt. Wij visualiseren onze designs al in een vroeg stadium door het digitale 3D model in z’n gebruiksomgeving te plaatsen en een levensechte afbeelding te creëren.

Lees meer >

afbeelding 1

Engineering

Wij creëren innovatieve oplossingen voor technisch ideeën. Daarnaast optimaliseren we bestaande producten. We bedenken verschillende concepten, kiezen hieruit de beste en werken dit uit tot een compleet ontwerp. Wij gebruiken onder andere mechanische analyse om het ontwerp constructief te optimaliseren. Bestaande producten kunnen wij digitaliseren door reverse engineering toe te passen, en indien gewenst optimaliseren op bijvoorbeeld constructie, kostprijs of gebruiksgemak. Ook kunnen wij producten standaardiseren wat kostprijsbesparing en andere voordelen oplevert. Onze ontwerpen zijn doordacht dus eenvoudig te realiseren en te gebruiken.

Lees meer >

afbeelding 2

Prototyping

Wij realiseren samen met onze toeleveranciers prototypes om uw idee of ontwerp tastbaar te maken. Zo kan er in het begin van het ontwerptraject een prototype worden gemaakt om de functies te testen of het design te beoordelen. Ook kunnen we aan het einde van het ontwerptraject een prototype of het eerste product voor u verzorgen. Op die manier worden de laatste optimalisaties op een effectieve wijze doorgevoerd en bent u verzekerd van een probleemloos product.

Lees meer >

afbeelding 3