Design

Wij geven uw product de juiste uitstraling, met een eigen identiteit en een functioneel ontwerp. Met onze expertise in techniek en design ontwerpen wij technische producten waarin vormgeving en functie optimaal samengaan. De designs die wij creëren zijn realistisch en goed te vertalen naar een eenvoudig technisch ontwerp. Daarnaast zorgen wij voor een optimale ergonomie wat onze ontwerpen zeer gebruiksvriendelijk maakt. Wij visualiseren onze designs al in een vroeg stadium door het digitale 3D model in z’n gebruiksomgeving te plaatsen en een levensechte afbeelding te creëren.

Vormgeving

Wij ontwerpen producten met een eigen identiteit. Functie en vormgeving zijn optimaal in balans, afgestemd op de doelgroep en gebruiksomgeving. Wij creëren designs door middel van schetsen, digitale modellen en zichtmodellen. Aspecten zoals materiaalgebruik, kleur en ergonomie komen hierbij aan de orde.

 

Ergonomie

Een product is pas geslaagd als het prettig is om mee te werken. Een goede ergonomie is dus belangrijk. Wij onderzoeken de optimale vorm en gebruik van uw product. Hoe ziet bijvoorbeeld het bedieningspaneel eruit? Zitten de knoppen en hendels op de juiste plek? Zijn de afmetingen geschikt voor iedereen? Dit soort aspecten bepalen de gebruiksvriendelijkheid van uw product.

 

Visualisatie

U heeft een idee, een concept of een bestaand product? U wilt hiervan een zo realistisch mogelijke afbeelding, eventueel geplaatst in z’n natuurlijke omgeving? Wij kunnen dit voor u visualiseren door een digitaal 3D model van uw product te maken en te voorzien van de juiste materialen, texturen, belichting en omgeving. Met onze software creëren we een levensecht resultaat.