Your browser does not support JavaScript!

Design

Wij geven uw product de juiste uitstraling, met een eigen identiteit en een functioneel ontwerp. Door onze expertise in zowel techniek als design ontwerpen wij technische producten waarin vormgeving en functie optimaal samengaan. Onze designs zijn realistisch en goed te vertalen naar een eenvoudig technisch ontwerp. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk omdat we het ergonomische aspect zorgvuldig laten meewegen. Wij visualiseren onze designs al in een vroeg stadium door het digitale 3D model in z’n gebruiksomgeving te plaatsen en een fotorealistische afbeelding te creëren.

Vormgeving

Wij ontwerpen producten met een eigen identiteit. Functie en vormgeving zijn optimaal in balans, afgestemd op de doelgroep en gebruiksomgeving. Wij creëren designs door middel van schetsen, digitale modellen en zichtmodellen. Aspecten zoals materiaalgebruik, kleur en ergonomie komen hierbij aan de orde.

afbeelding 1

Ergonomie

Een product is pas geslaagd als het prettig is om mee te werken. Een goede ergonomie is daarom belangrijk. Wij onderzoeken de optimale vorm en functie van uw product. Hoe ziet bijvoorbeeld het bedieningspaneel eruit? Zijn de knoppen en hendels makkelijk te bedienen? Kloppen de afmetingen zodat iedereen er goed mee kan werken? Deze aspecten bepalen de gebruiksvriendelijkheid van uw product.

afbeelding 2

Visualisatie

U heeft een idee, een concept of een bestaand product? U wilt hiervan een zo realistisch mogelijke afbeelding, eventueel geplaatst in z’n natuurlijke omgeving? Wij kunnen dit voor u visualiseren door een digitaal 3D model van uw product te maken en te voorzien van de juiste materialen, texturen, belichting en omgeving. Met onze software creëren we een levensecht resultaat.

afbeelding 3