Wie we zijn

IBEX design & engineering is een industrieel ontwerpbureau, gespecialiseerd in technische productontwikkeling. Het is in 2007 door Arie ten Berge gestart als eenmanszaak. We zijn breed georiënteerd en hebben een uitgebreid netwerk van collega freelancers en toeleveranciers. Samen met hen kunnen we veel slagkracht bieden qua capaciteit en specialistische kennis. Daardoor zijn we in staat projecten uit te voeren in de volledige breedte van ons vakgebied. Ook voor complexe vraagstukken kunt u bij ons terecht. Zoekt u het juiste aanspreekpunt op gebied van technische productontwikkeling? Dan staan we graag voor u klaar!

Arie ten Berge

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door techniek. Ook de vormgeving van technische producten vind ik interessant. Ik ben daarom na mijn vwo-opleiding werktuigbouwkunde gaan studeren aan het HBO. Tijdens deze studie heb ik mij verder gespecialiseerd in Industriële Productontwikkeling. Ik ben zowel constructeur als designer en kan het technisch ontwerp en het design van uw product verzorgen. Ik ben voorstander van ‘vorm volgt functie’, dus geen vrijblijvende styling maar concreet en functioneel design dat praktisch goed uitvoerbaar is.

Ik ben afgestudeerd bij Koninklijke Auping B.V. Daarna ben ik 9 jaar in dienst geweest bij meerdere ingenieursbureaus. Ik heb daar meegewerkt aan uiteenlopende projecten. Daarnaast ben ik gedetacheerd geweest bij verschillende bedrijven. Daardoor heb ik ervaring in het ontwikkelen, vormgeven en produceren van zeer uiteenlopende technische producten.

Arie ten Berge